Løbehold - helt gratis !

Ja den er god nok, hos Team Førslev Motion kan du lære at løbe : fra 0 - 5 km, eller fra 5 - 10 km helt gratis. 

Du er også meget velkommen, selv om du kun ønsker at gå, men gerne vil med i et fælleskab.

Løbetræning - Team Førslev Motion - 

Vi starter nyt gratis løbehold op igen d. 28 februar 2023

 

Frem til 28/2 løber Team Førslev Motion´s tidligere løbehold fortsat hver tirsdag og torsdag kl. 19.00 på Dyssevej 1a.


Du er meget velkommen til at løbe med, hvis du vil med i et løbe fællesskab. Man møder bare op. På 5 km løber vi I roligt tempo ca. pace 6.45 - 7.00. På 10 km løber de lidt hurtigere.


- Meld dig gerne ind i vores facebook gruppe : Team Førslev Motion - Løbehold - Her kommer alt info, hvis vi rykker eller evt. aflyser træning mm.

-----------------------------------------------------------------------------------

Løbe hold, opstart 28/2 Info:


Vi mødes alle tirsdage og torsdage kl. 18.50 - ca. 20.30

(opvarmning, styrketræning, walk/løb, udstrækning)


Hold 1 - Fokus - Begynder 0-5 km

- fra sofa niveau, - alle kan være med, også hvis du blot ønsker at gå en tur. 


Karina løber med dette hold. (Har ingen løbeuddannelse, løber med og vi følger et progam, det bliver fløjtet ved hvert skift fra gå til løb)

 

Beskrivelse : Her er plads til alle. Total nybegynder eller let øvet, vi skal bare lave et fælleskab og have det hyggeligt imens vi lære at løbe. Her er ingen forpligtelser, tilmelding eller betaling. Man kommer bare de dage man kan, selvfølgelig gerne med et smil på læben :-)

Træninger bliver dog planlagt ud fra, at man som deltager lærer at løbe 5 km på ca. 3 måender. Hvis man deltager på alle træningerne, eller laver tilsvarende hjemme en dag man ikke kan deltage i træningen.

 

Der er som regl altid gående på dette hold, da alle er velkommen. Vi starter samlet, løberne trækker stille fra, da løbedistancen bliver øget en smule fra gang til gang. Dem som kun ønsker at gå, kommer i mål, mens løberne strækker ud. Vi slutter samlet med hygge og snak.


Obs alle turer er minimum 5 km, og vi går i RASK tempo, når vi ikke lunter/løber 

Hold 2 - Fokus - lettere øvet fra 5 - 10 km


Elisabeth (løbetræner) vil stå for dette hold. Elisabeth træner dem som ønsker fra 5 -10 km. 

 

Beskrivelse: Her er plads til alle, dog skal du helst kunne løbe 5 km uden gå pause. Dette hold er for lettere øvet, men vigtigst at vi har et fælleskab og at vi har det hyggeligt imens vi lære at løbe længere. Her er ingen forpligtelser, tilmelding eller betaling. Man kommer bare de dage man kan, selvfølgelig gerne med et smil på læben :-)

Træninger bliver dog planlagt ud fra, at man som deltager lærer at løbe fra 5 til 10 km på ca. 3 måender. Hvis man deltager på alle træningerne, eller laver tilsvarende hjemme en dag man ikke kan deltage i træningen.


Obs alle turer er minimum 5 km !


 

Sted: Dyssevej 1a, Førslev, 4690 Haslev


 

Husk: Gode sko du kan løbe/gå i. Tøj du kan bevæge dig i - efter vejret (vi træner altid ude, også når det regner - tjek gerne vores facebookside, her skriver hvis der er ændringer), samt en drikkedunk med vand.


Medbring gerne en træningsmåtte / liggeunderlag hvis du har.


OBS I efteråret og vinteren er en pandelampe og en gul vest eller reflekser et must. Vi løber på landet, og her er ingen gadelygter ;) Så det er meget mørkt !

 


Bonus info

Da Elisabeth og Karina er ret medalje tosset, tager vi gerne rundt til diverse løb sammen, for at få en medalje med hjem. I er meget velkommen til at tage med. Hør mere om det hos os til træningen :-)