Løbehold - helt gratis !

Ja den er god nok, hos Team Førslev Motion kan du lære at løbe : fra 0 - 5 km, eller fra 5 - 10 km helt gratis. 

Du er også meget velkommen, selv om du kun ønsker at gå, men gerne vil med i et fælleskab.

Løbetræning - Team Førslev Motion - 

Vi starter nyt gratis løbehold op igen d. 5. september 2023

 

Vi løber hver tirsdag og torsdag kl. 19.00 på Dyssevej 1a, året rundt :)


Du er meget velkommen til at løbe med, hvis du vil med i et løbe fællesskab. Man møder bare op. På 5 km løber vi I roligt tempo ca. pace 6.30 - 7.00. På 6-10 km løber de hurtigere.


- Meld dig gerne ind i vores facebook gruppe : Team Førslev Motion - Løbehold - Her kommer alt info, hvis vi rykker eller evt. aflyser træning mm.

-----------------------------------------------------------------------------------

Løbehold, opstart efterår Info:


Vi mødes alle tirsdage og torsdage kl. 18.30 - ca. 20.30

(opvarmning, styrketræning, walk/løb, udstrækning)


Hold 1 - Styrketræning inden løb/walk kl. 18.30-19 (frivilligt)

(dette er et ekstra gratis tilbud, men ikke et must for at deltage på nogle af de andre hold)

Styrketræningen er et tilbud til dig, som også gerne vil løfte lidt vægt vi træner udenfor, og vi bliver ved hele vinteren - så husk tøj efter vejret ! Du skal være motiveret og have lyst til at udfordre dig selv. Det er ikke uden sved og ømme ben at lære at løbe.


Hold 2 - Gåholdet kl. 19

Går ca. 5 - 6 km hver gang. (du skal kunne gå det på ca. 1 time)

Vi går rask til og snakker imens, et godt sted at starte hvis du skal ha kroppen igang.

Man må gerne blive på gåholdet, og man må gerne bruge det som start til fremtidens løbetræning. Hvis du drømmer om at lære at løbe, men er helt utrænet, så anbefaler vi at du begynder på vores gåhold. Din krop skal vænne sig til at motionere, det tager flere måneder før dine sener og led er klar til belastningen ved løb.


Hold 3 - Begynder 0-5 km kl. 19

Vi anbefaler at du kan gå 5 km i rask tempo, for at starte på dette hold, ellers så kom og vær med på gåholdet først.


På løbeholdene træner vi efter programmer, og vi ved at de virker. Mange har efterhånden gennemført vores hold, og de kommer stadig og løber hos os. Hvis du holder dig til programmet, vil du have god mulighed for at holde dig fri for skader. Vi går nemlig langsomt frem.


Karina løber med dette hold. (Har ingen løbeuddannelse men løber med og vi følger et progam, det bliver fløjtet ved hvert skift fra gå til løb)

 

Beskrivelse : Her er plads til alle. Total nybegynder eller let øvet, vi skal bare lave et fælleskab og have det hyggeligt imens vi lære at løbe. Her er ingen forpligtelser, tilmelding eller betaling. Man kommer bare de dage man kan, selvfølgelig gerne med et smil på læben :-)

Træninger bliver dog planlagt ud fra, at man som deltager lærer at løbe 5 km på ca. 3 måender. Hvis man deltager på alle træningerne, eller laver tilsvarende hjemme en dag man ikke kan deltage i træningen.

 Obs alle turer er minimum 5 km, og vi går i RASK tempo, når vi ikke lunter/løber 

Hold 4 lettere øvet fra 5 - 10 km

Du skal helst kunne løbe 5 km uden gå pause for at deltage på dette hold.


Elisabeth (løbetræner) vil stå for dette hold. Elisabeth træner dem som ønsker fra 5 -10 km. 


Beskrivelse: Dette hold er for lettere øvet. Der indgår intervaltræning i programmerne. Dem skal du deltage i for at kunne nå dit slutmål. Man forbedrer ikke sit løb ved at blive ved med at løbe i samme fart og distance. Intervaltræning er sjovt når man laver det sammen. Derfor håber vi at mange har lyst til at komme og være med. Ingen tilmelding eller betaling. Man kommer bare de dage man kan, selvfølgelig gerne med et smil på læben :-) Træninger bliver dog planlagt ud fra, at man som deltager lærer at løbe fra 5 til 10 km på ca. 3 måender. Hvis man deltager på alle træningerne (også nogle dage en 3. dag hjemmefra), eller laver tilsvarende hjemme en dag man ikke kan deltage i træningen.

Obs alle turer er minimum 5 km !


Hold 5 - kun tirsdag - intervaldag/hurtigdag

Kom ned på 50 min på din 10 km på 12 uger


Vi har hyret Kenneth (Elisabeths mand) til tirsdag på det hurtige hold. Om torsdagen løber holdet enten selv eller med hold 4 hvis det passer med programmet. På løbeholdene træner vi efter programmer, og vi ved at de virker mange har efterhånden gennemført vores hold, og de kommer stadig og løber hos os. Hvis du holder dig til programmet vil du have god mulighed for at holde dig fri for skader.

Du skal være motiveret og have lyst til at udfordre dig selv. Det er ikke uden sved og ømme ben at lære at løbe.

Der indgår intervaltræning i programmerne vedr. 10 km ! Dem skal du deltage i for at kunne nå dit slutmål. Man forbedrer ikke sit løb ved at blive ved med at løbe i samme fart og distance. Intervaltræning er sjovt når man laver det sammen. Derfor håber vi at mange har lyst til at komme og være med.

Hvis du skal nå dit mål med dette hold, skal du forvente at løbe 3 gange om ugen.

Det hele er gratis. Vi forventer bare, at du engagerer dig i fællesskabet og bidrager med dit selskab.


 

Sted: Dyssevej 1a, Førslev, 4690 Haslev


 

Husk: Gode sko du kan løbe/gå i. Tøj du kan bevæge dig i - efter vejret (vi træner altid ude, også når det regner - tjek gerne vores facebookside, her skriver hvis der er ændringer), samt en drikkedunk med vand.


Der er god parkeringsplads og toilet ved start/slut.


Medbring gerne en træningsmåtte / liggeunderlag hvis du har. (gælder kun for træningen kl. 18.30-19.00)


OBS I efteråret og vinteren er en pandelampe og en gul vest eller reflekser et must. Vi løber på landet, og her er ingen gadelygter ;) Så det er meget mørkt !

 


Bonus info

Da Elisabeth og Karina er ret medalje tosset, tager vi gerne rundt til diverse løb sammen, for at få en medalje med hjem. I er meget velkommen til at tage med. Hør mere om det hos os til træningen :-).

Elisabeth er lige begyndt at løbe med sin hund, så vil også tage til løb med hunden fremover